Rólunk

Megálmodtuk és valóra váltottuk

betti

Sümegi Bernadettnek hívnak, Bernadett, Betti, valakinek Börni. A megszokott sémáktól eltérően nekem nem volt semmilyen sportmúltam egészen 24 éves koromig. Ekkor felhagyva korábbi tevékenységeimmel, munkámmal vágtam bele egy aerobik oktatói képzésbe, a Fitness Akadémián 1999-ben, ami egy teljesen más világ volt mint amiben éltem a mindennapjaimat…Egyből elvarázsolt, tudtam hogy ezt akarom! Nagyon sokat kellett tanulnom (nem csak a szakmáról, hanem önmagamról is). 26 éves voltam mikor párommal közösen, önerőből elindítottuk saját fitness termünket Székesfehérváron. Nagy izgalommal, elszántan vágtunk bele. Ebben az időben az elsők között voltunk a fitness piacon nagyon kevés konkurenciával. Csak csoportos edzéseket vezettünk. Viszonylag hamar felépítettük családias fitness közösségünket, amelybe nemcsak városbeliek hanem a környező településekről és távolabbi városokból érkező vendégek is beletartoztak…bele akartak tartozni. Imádták a családias környezetet, meg volt a varázsa az egésznek! Mi is imádtuk! Folyamatosan bővítettük kínálatunkat, többféle óratípust kipróbáltunk, több-kevesebb ideig működtetve azokat. Majd 10 év után egy külföldi fitness rendezvényen szerelmesek lettünk a csoportos gyaloglásba, és tudtuk hogy ez kell nekünk (no meg a vendégeinknek).

WALKenergie team

Innentől nem volt megállás…mármint abban, hogy ezt meg is valósítsuk! Ekkor született meg a WALKenergie ötlete! A párom megálmodta a gyaloglógépet én pedig hozzá tökéletesen passzoló programot. A programot, amely nélkül nem tudna ilyen jól működni a rendszer…a programot, amely folyamatosan frissül, tökéletesedik, bővül, alkalmazkodik. A mai napig tartom óráimat, rengeteg emberrel megszerettetve a WALKenergie-t. Rendszeresen szervezek oktatóképzéseket, továbbképzéseket. Kisebb-nagyobb rendezvények állandó résztvevői vagyunk, amelyekre visszavárnak bennünket!

Alapötletünk elsődleges célja volt, hogy egy mindenki számára elérhető, könnyen elsajátítható de rendkívül hatékony mozgásformát tudjunk kínálni a hétköznapi problémákkal küzdő, valódi megoldásra vágyó sportolni vágyók számára, melyet úgy érezzük sikerült megvalósítanunk!
WALKenergie team

Minden téren minőségre törekszünk

Betti és István

Amit a WALKenergie csapatáról feltétlenül tudnod kell, hogy sosem elégszünk meg a készen kapott, egyszerű megoldásokkal. Minden téren profizmusra és maximalizmusra törekszünk, legyen szó a WALKenergie gyaloglógépek tökéletesítéséről, oktatóképzéseink színvonaláról, vagy vendégeinknek nyújtott élményről, fejlődésről, hatékonyságról.

Edzéseinkkel olyan élményt kívánunk nyújtani, amiből még több kell, ami hiányzik amikor véget ér. Ami próbára tesz, de nem vár el tőled teljesíthetetlen kihívásokat. Ami hozzáad életedhez, erősíti tested, lelked, önbizalmad és kitartásod.

Díjaink

Vendégeinken észlelhető változások mellett nagy elismerés számunkra az is, hogy eddigi megfeszített munkánkat az évek során különböző díjakkal is jutalmazták.

2018-ban elnyertük az év leginnovatívabb edzésmódszere kitüntetést, rá következő évben pedig az év cardio edzésprogramjának választották a WALkenergie-t.

Mindkét kitüntetésnek szívből örülünk, hisz ez is bizonyítja, hogy az út amin elindultunk egy nagyon jó irány és eszünk ágában sincs letérni róla! 🙂

2018 - az év leginnovatívabb edzésmódszere
2019 - az év cardio edzésmódszere

Rólunk szólnak…

Csényi Brigi WALKenergie tréner az M4 sport Szabadidő magazinban!

Brigitta Budapesten, a Csillagvár Üzletközpontban található Team Fitness edzőteremből részletes bemutató videójában mesél nekünk a WALKenergie edzésekről és azok pozitív hatásairól.

Kérdésed maradt?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

4 + 14 =