oktatóképzés

Szabóné Sümegi Bernadett (Betti)

A WALKenergie program megalkotója

walkenergie

Egy edzés alatt olyan mennyiségű boldogsághormon szabadul fel bennem, öröm és jóérzés tölt el, csordultig leszek energiával, hogy a résztvevők már csak azt veszik észre, hogy vége az órának, és akármilyen fáradtan, rosszkedvűen érkeztek vagy egy rosszul sikerült napon vannak túl, az biztos, hogy vidáman, boldogan, felszabadultan és feltöltődve térnek haza!

Most, ahogy ezeket a sorokat írom és felidézem egy órán átélt érzéseimet, máris belekerülök ebbe a dimenzióba!

MI EZ HA NEM SZERELEM?

Örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy ezeket az érzéseket ki tudom hozni azokból az emberekből, akik részt vesznek az óráimon!

Egyszerűen imádom!"

 

walkenergie

Erre számíts, ha a tanfolyamra jelentkezel…

  • ZMegbízható szakmai háttér
  • Z Színvonalas oktatás, egyedileg felépített oktatási rendszer
  • Z Folyamatos szakmai támogatás a minőségi felkészülés és óratavezetés érdekében
  • Z Állandó fejlődési lehetőség
  • Z Közösséghez való tartozás, ahol minden oktató és terem egyéni figyelemben részesül

Mi lesz a te feladatod?

  • A A tanfolyam elvégzése és lelkiismeretes felkészülés a vizsgára (szóbeli és gyakorlati)
  • A A sikeres vizsgát követően tudásod évenkénti frissítése a képzési szerződésben foglaltak szerint
  • A A WALKenergie alapelvek betartásra és figyelemmel kísérése a az oktatói tevékenységed során
  • AMegélni, átérezni, továbbadni mindazt az energiát, melyet a WALKenergie-től kaptál!

Közelgő képzések

A tanfolyam részleteit, tematikáját és részleteit megtalálod alapképzésünk leírásában.

No event found!

Ha megtaláltad az életedben azt a tevékenységet, melyben ki tudsz teljesedni, amit teljes szívből, elkötelezetten végzel, amikor a munka nem a szokványos értelemben vett munkahelyet jelenti és csak úgy szárnyalsz miközben végzed, akkor azon szerencsések közé tartozol, akik elindultak az önmegvalósítás és kiteljesedés útján. 

Amikor vendégből oktatóvá válsz, egy egészen különleges élményben lesz részed. Gondolkodásod lassan átalakul. Egyre inkább érzed, hogy a tudást amit az oktatáson megszereztél mások életét teheted jobbá. Hirtelen már nem csak magadért, hanem a teremben lévő vendégekért is felelősséggel tartozol. Segítségeddel hatalmas változásokon mehetnek keresztül, melynek kulcsa a Te kezedben van.

A WALKenergie alapkézésen nem csak egy száraz tananyagot kapsz, hanem részletes, gyakorlatias, szakmailag megalapozott tudást, folyamatos utólagos támogatással. Nem maradsz egyedül, hisz egy befogadó, elhivatott közösség tagja leszel.

A biztos alapokra épített tudásoddal, a megszerzett tapasztalataiddal, folyamatos gyakorlással önbizalmad is erősödik majd, óráid színvonala pedig egyre kiemelkedőbb lesz. Vendégeid számának növekedésével biztos lehetsz benne, hogy érzik, biztonságban és igazán jó kezekben vannak óráidon.

 

GYAKORI KÉRDÉSEK A WALKenergie® OKTATÓKÉPZÉSRŐL

Köszönjük érdekldésedet a WALKenergie®  Oktatóképzés iránt. Az alábbiakban összegyjtöttünk néhány kérdést, amely felmerülhet a jelentkezést megelőzően. 

Ki szervezi a WALKenergie® Oktatóképzést?

A képzést a WALKenergie Hungary Kft szervezi. 

Szükséges-e előképzettség vagy bármilyen speciális feltétel az alapképzésen történő részvételhez?

A képzés elvégzéséhez nincs szükség előképzettségre. Sokan a saját fejlesztésükre használják az itt tanultakat, mivel a “másik oldalról” is betekintést ad az edzések felépítésébe, sokkal jobban megérthető és ezáltal kivitelezhető a technika amit alkalmazunk, így hatékonyabbak tudnak lenni a saját edzéseink is. Beépíthető a személyi edzésekbe is, de természetesen a legnagyobb számban csoportos óra keretein belül fordul elő! A képzés elvégzésével, sikeres vizsgát követően a WALKenergie® védjegytulajdonos oldaláról lehetővé válik a WALKenergie® órák tartása.

Ahhoz hogy a képzést megkezdhesd, előzetesen legalább 5 WALKenergie® órán való részvétel szükséges, amelyet adott WALKenergie® terem oktatója kell hogy igazoljon.

Mikor nevezhetem-e magamat WALKenergie® oktatónak, illetve az óráimat WALKenergie® óráknak?

A WALKenergie® jogvédett márkanév. Így WALKenergie® oktatónak a sikeres vizsgát tett, státuszát folyamatosan megújító, aktívan tartó oktató nevezheti és óráit ennek megfelelően WALKenergie® óráknak. 

Meddig érvényes a névhasználati jogosultság, és hogyan hosszabítható meg?

A WALKenergie® egy védett márkanév. Ha valaki a képzést követően sikeres vizsgát tesz, jogosultá válik a WALKenergie® név használatára a vizsganaptól számított egy éven keresztül. Ezt követően továbbképzéseken való részvétellel tudja az oktatói státuszát meghosszabbítani és jogosult maradni a WALKenergie® név használatára. Ellenkező esetben nem nevezheti magát WALKenergie® oktatónak, valamint nem hirdetheti óráit WALKenergie® név alatt.

Hogyan tudom követni, hogy állok a státuszommal, milyen képzéseken vettem részt?

A sikeres vizsgát követően az oktató létrehozza a saját profilját a honlapunkon található oktatói felületen, ahová minden információt feltölthet magáról mint oktató, valamint követheti a saját státuszának alakulását.

Hogyan épül fel a képzés?

Hétvégén (szombat-vasárnap) két jelenléti nap általában 9-18 óráig. Aktív, gyakorlatias képzésre számíts, hisz a tapasztaltak alapján tudunk majd elméleti következtetéseket levonni. Szóval az elmélet a gyakorlatra épül.

A két napban megtanuljuk használni a gépet, illetve finomítani azokat a beállításokat, amelyek által a leghatékonyabb edzésmunkát tudjuk összehozni. Ezt követően belevetjük magunkat a WALKenergie® alapóra összeállításának rejtelmeibe, az óravezetés technikájába, követelményeibe.

A vizsganap egy későbbi közösen meghatározott időpontban kerül megrendezésre (kb.2-3 héttel a képzést követően). 

A tanfolyam elvégzése után lehet-e illetve kötelező-e továbbképzéseken részt venni?

Az alapképzés elvégzését követen annak az oktatónak, aki a WALKenergie® nevet használni szeretné illetve órákat szeretni adni WALKenergie® néven kötelező a továbbképzések látogatása. Ennek megfelelően a WALKenergie® oktató státusza lehet "aktív" vagy "inaktív" attól függen, hogy az adott oktató részt vesz-e további képzéseken. Az aktív státusz fenntartásához évente minimum 2 alkalommal továbbképzés látogatás szükséges. Ezek kedvezményes áron érhetőek el és 2x1 napi 6 órát jelentenek. Ezen felüli továbbképzések jelentős kedvezménnyel látogathatóak. 

WALKenergie® termet szeretnék nyitni, illetve a WALKenergie® logót és márkanevet szeretném használni. Milyen feltételei vannak?


Kérjük, vedd fel a kapcsolatot a WALKenergie® márka képviseletével, ahol informálunk a márkanév használathoz kapcsolódó feltételekrl, illetve igény esetén segítséget nyújtunk a továbblépéshez. 

Oktatóink véleménye

2013-tól a WALKenergie az életem része Számomra nem volt kérdés, hogy elvégezzem a WALKenergie képzést. Jó döntés volt, minden szakmai és emberi segítséget megkaptam Bettitől. Sőt sokkal de sokkal többet mint amit vártam. A mai napig a továbbképzéseken rengeteg új információval lettem gazdagabb általa, igazi profi. A minősegi oktatás nagy segítség, hogy minőségi WALkenergie élményt tudjak (tudjunk) átadni a vendégeinknek Köszönöm hogy a WALkenergie csapat tagja lehetek

Boros Andrea, Dorog

WALKenergie oktatóvá válni számomra hatalmas kihívás volt. Vágytam rá nagyon de tartottam is tőle. Mondhatom, hogy én az alapképzésre teljesen kezdőként mentem, összesen 2-szer álltam előtte gépen DE valami csodálatos volt ott lenni! (azon túl, hogy majdnem belehaltam 😀 ) Bettit talán napokig eltudnám hallgatni ahogy beszél és nézni ahogy csinálja, figyel és javít. Mindent IS megkérdezhetünk, nincs olyan, hogy h*lye kérdés és az Ő kérdéseire sincs rossz válasz. Elmondja ha kell ugyanazt 100-szor is.  Minden képzéssel többet ad, és persze utána is figyel Ránk nem engedi el a kezünk! Imádom! 

Kállai Anna, Kalocsa

“A WALKenergie számomra egy olyan út kezdete ami szerintem hatalmas magasságokba fog repíteni engem és a termet is.

A képzésről és az oktatási módszeredről is mondanék pár szót ? Profi ? tényleg ahogy össze raktad a képzést és ahogy oktatod nagyon nagyon összeszedett, szigorú, (a szó legjobb értelmében) megköveteled amit meg kell és minden oktatónak meg kellene… Egyedülálló a képzési rendszered, sajnos… azért mondom, hogy sajnos mert mivel más képzéseken nem cibáljak meg az edzők tökeit, hogy vagy csináld rendesen vagy sehogy, ezért a 665 képzést végzett oktatók sem fogják a vendégeiktől… És ebből lesznek az agyon hájpolt edzők akiknek a vendégeik nem tudnak normálisan guggolni… ? Egy szó mint száz, hálás vagyok az életnek és neked, hogy vagy ? Csináld tovább, mert egy kincs vagy.”

Viktor

“WALKenergie edzéseket tartani olyan érzés, mint amikor elindulsz egy csapattal a kedvenc helyedre. Az út alatt jöhetnek kihívások, emelkedők és rögös utak, de az erő amit a szemben álló társaság képvisel, egyszerűen átlendít a nehézségeken. A kezdeti izgalom, ami a vizsga után rám került, egy idő után átváltozott felszabadultsággá és azóta minden edzést ilyen módon élek meg. Amikor egy vendég többször jelenik meg az órádon, visszamosolyog Rád és látod, hogy motivációt tud meríteni szavadiból..számomra az a valódi elismerés!
Mindenkinek, aki valamilyen képzésre jelentkezik, ilyen oktatót kívánok mint Betti! Nem félsz kérdezni, hisz nála nem létezik olyan kérdés amit ne venne komolyan és ne tudna rá azonnal pontos és mindenre kiterjedő választ adni.
Rengeteget tanultam Tőle és tanulok azóta is! Segítség, támogatás, profizmus, maximális odafigyelés! Köszönöm Neked!!”

Imola