oktatóképzés

Szabóné Sümegi Bernadett (Betti)

A WALKenergie program megalkotója

walkenergie

Egy edzés alatt olyan mennyiségű boldogsághormon szabadul fel bennem, öröm és jóérzés tölt el, csordultig leszek energiával, hogy a résztvevők már csak azt veszik észre, hogy vége az órának, és akármilyen fáradtan, rosszkedvűen érkeztek vagy egy rosszul sikerült napon vannak túl, az biztos, hogy vidáman, boldogan, felszabadultan és feltöltődve térnek haza!

Most, ahogy ezeket a sorokat írom és felidézem egy órán átélt érzéseimet, máris belekerülök ebbe a dimenzióba!

MI EZ HA NEM SZERELEM?

Örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy ezeket az érzéseket ki tudom hozni azokból az emberekből, akik részt vesznek az óráimon!

Egyszerűen imádom!"

 

walkenergie

Erre számíts, ha a tanfolyamra jelentkezel…

  • ZMegbízható szakmai háttér
  • Z Színvonalas oktatás, egyedileg felépített oktatási rendszer
  • Z Folyamatos szakmai támogatás a minőségi felkészülés és óratavezetés érdekében
  • Z Állandó fejlődési lehetőség
  • Z Közösséghez való tartozás, ahol minden oktató és terem egyéni figyelemben részesül

Mi lesz a te feladatod?

  • A A tanfolyam elvégzése és lelkiismeretes felkészülés a vizsgára (szóbeli és gyakorlati)
  • A A sikeres vizsgát követően tudásod évenkénti frissítése a képzési szerződésben foglaltak szerint
  • A A WALKenergie alapelvek betartásra és figyelemmel kísérése a az oktatói tevékenységed során
  • AMegélni, átérezni, továbbadni mindazt az energiát, melyet a WALKenergie-től kaptál!

Közelgő képzések

No event found!

Ha megtaláltad az életedben azt a tevékenységet, melyben ki tudsz teljesedni, amit teljes szívből, elkötelezetten végzel, amikor a munka nem a szokványos értelemben vett munkahelyet jelenti és csak úgy szárnyalsz miközben végzed, akkor azon szerencsések közé tartozol, akik elindultak az önmegvalósítás és kiteljesedés útján. 

Amikor vendégből oktatóvá válsz, egy egészen különleges élményben lesz részed. Gondolkodásod lassan átalakul. Egyre inkább érzed, hogy a tudást amit az oktatáson megszereztél mások életét teheted jobbá. Hirtelen már nem csak magadért, hanem a teremben lévő vendégekért is felelősséggel tartozol. Segítségeddel hatalmas változásokon mehetnek keresztül, melynek kulcsa a Te kezedben van.

A WALKenergie alapkézésen nem csak egy száraz tananyagot kapsz, hanem részletes, gyakorlatias, szakmailag megalapozott tudást, folyamatos utólagos támogatással. Nem maradsz egyedül, hisz egy befogadó, elhivatott közösség tagja leszel.

A biztos alapokra épített tudásoddal, a megszerzett tapasztalataiddal, folyamatos gyakorlással önbizalmad is erősödik majd, óráid színvonala pedig egyre kiemelkedőbb lesz. Vendégeid számának növekedésével biztos lehetsz benne, hogy érzik, biztonságban és igazán jó kezekben vannak óráidon.

 

Oktatóink véleménye

“A WALKenergie számomra egy olyan út kezdete ami szerintem hatalmas magasságokba fog repíteni engem és a termet is.

A képzésről és az oktatási módszeredről is mondanék pár szót ? Profi ? tényleg ahogy össze raktad a képzést és ahogy oktatod nagyon nagyon összeszedett, szigorú, (a szó legjobb értelmében) megköveteled amit meg kell és minden oktatónak meg kellene… Egyedülálló a képzési rendszered, sajnos… azért mondom, hogy sajnos mert mivel más képzéseken nem cibáljak meg az edzők tökeit, hogy vagy csináld rendesen vagy sehogy, ezért a 665 képzést végzett oktatók sem fogják a vendégeiktől… És ebből lesznek az agyon hájpolt edzők akiknek a vendégeik nem tudnak normálisan guggolni… ? Egy szó mint száz, hálás vagyok az életnek és neked, hogy vagy ? Csináld tovább, mert egy kincs vagy.”

Viktor

“WALKenergie edzéseket tartani olyan érzés, mint amikor elindulsz egy csapattal a kedvenc helyedre. Az út alatt jöhetnek kihívások, emelkedők és rögös utak, de az erő amit a szemben álló társaság képvisel, egyszerűen átlendít a nehézségeken. A kezdeti izgalom, ami a vizsga után rám került, egy idő után átváltozott felszabadultsággá és azóta minden edzést ilyen módon élek meg. Amikor egy vendég többször jelenik meg az órádon, visszamosolyog Rád és látod, hogy motivációt tud meríteni szavadiból..számomra az a valódi elismerés!
Mindenkinek, aki valamilyen képzésre jelentkezik, ilyen oktatót kívánok mint Betti! Nem félsz kérdezni, hisz nála nem létezik olyan kérdés amit ne venne komolyan és ne tudna rá azonnal pontos és mindenre kiterjedő választ adni.
Rengeteget tanultam Tőle és tanulok azóta is! Segítség, támogatás, profizmus, maximális odafigyelés! Köszönöm Neked!!”

Imola