Szia! Örülünk, hogy itt vagy!

Köszöntelek a WALKenergie oktatóképzésre való jelentkezés felületén!

Már csak pár kattintás választ el attól, hogy belevágj a két napos kalandba, mely a WALKenergie képzésen vár rád. A tanfolyam intenzív lesz, mind elméleti és fizikai téren is próbára tesz majd, de nincs okod aggodalomra. A hangulat, az új élmény, az izgalom melyben egy oktatás alatt részed lesz amennyi energiát igényel, legalább annyit biztosan vissza is tölt majd. 🙂

A második nap végén kellemesen elfáradva, sok-sok hasznos információval, tele izgatott várakozással és lelkesen tudsz majd belevágni a gyakorlásba, hogy sikeres vizsgád után elindulhass végre a WALKenergie oktatói pályán.

Közel 20 éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött bizton állíthatom, hogy a hosszú távú siker titka a folyamatos fejlődés. Éppen ezért, annak érdekében, hogy egy mindig aktív, mindenre kiterjedő, magabiztos tudásod legyen, nem hagyunk magadra két nap után! A képzési szerződésben foglaltak szerint, oktatói jogosultságod évenkénti megújítását az alapár töredékéért tudod megtenni.

Remélem hamarosan találkozunk és egy fergeteges két napot tölthetünk majd együtt!

Ha bármilyen további információt szeretnél kérni a tanfolyamról, vagy a WALKenergie-ről, keress bátran az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Szabóné Sümegi Betti
+3670 220 3735
walkenergie@gmail.com

Szabóné Sümegi Bernadett

Jelentkezési lap kitöltése

 

  Az Általános Szerződési Feltételeket és az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.

  *kötelezően kitöltendő!

  Képzések áttekintése

   

  No event found!
  WALKenergie kép